0117-391243 of 06-17561484 info@deknokkert.nl

Minicamping de Knokkert

informatie

Voor de kinderen

Op de hele camping is het mogelijk om te  spelen, te ravotten en plezier te maken. Het veld waar het speeltoestel staat, kampeerveld B, is een centrale plaats waar kinderen elkaar ontmoeten en samen spelen. Ook is er ruimte om samen verstoppertje te spelen of met de skelters te rijden.

Verharde plaatsen

Het merendeel van de plaatsen is inmiddels verhard met kleine schelpjes. De (voor)tent kan op die manier droog staan waardoor je altijd een droge instap hebt en minder werk hebt aan het schoonmaken van de tent of grondzeil. De gasten die inmiddels gebruik gemaakt hebben van deze plaatsen waren zeer te spreken over deze verharding.

Onze koeien

De koeien op ons bedrijf zijn van het ras Limousin. Dit is van oorsprong een Frans vleesveeras. De koeien, de kalfjes en de dekstier lopen in de natuur-weilanden rondom onze camping. Het afkalven gaat meestal zonder hulp van de boer of dierenarts en gebeurt ook gewoon in de wei. Het kan dus zomaar zo zijn dat je getuige bent van de geboorte van een kalfje.

Fietsen

Als u uw eigen fiets meeneemt of een fiets in de buurt huurt kunt u deze in onze overdekte fietsenstalling neerzetten. Het opladen van uw elektrische fiets mag bij de caravan en een losse accu kan ook bij ons opgeladen worden.

Autovrij terrein

Voor de rust en om de kinderen veilig en rustig te kunnen laten spelen hebben we ervoor gekozen om het kampeerterrein autovrij te laten zijn. In natte periodes is dit ook beter voor het grasveld.
Dit betekent dat de auto bij aankomst en bij vertrek het terrein op mag maar verder op één van de parkeerplaatsen moet staan.

Huisdieren

Huisdieren zijn in overleg met ons welkom op de camping. Hierbij vragen we wel om honden aangelijnd te houden op de camping en ervoor te zorgen dat de andere gasten geen hinder van ze ondervinden. Er is voldoende ruimte buiten de camping om ze uit te laten, maar ook daarbij graag gebruik maken van poepzakjes.

Beleef zelf de rust en ruimte

” Deze minicamping krijgt vijf sterren van ons “

Familie Francke | Zoover

Minicamping de Knokkert

 

volg ons

wat gasten over ons schrijven

Vierhonderdpolderdijk 8
4506 HL  Cadzand

+31 117 391243
+31 6 17561484

info@deknokkert.nl

 

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

we gaan je niet bestoken met aanbiedingen maar delen informatie en nieuwtjes over onze camping of de omgeving

Leuk! Je bent nu ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Chat openen
heb je een vraag?
Hallo mogelijke kampeerder,

Heb je vragen over onze camping?
Stel ze hier en ik beantwoord ze zo snel mogelijk.